Forretter

  • Klar suppe Kr. 59,-

    m. kød og melboller

  • Aspargessuppe Kr. 59,-
  • Skal med høns i asparges Kr. 69,-
  • Hønsesalat a la Hawaii Kr. 74,-

    serveret på ananasring

  • Kyllingesalat Kr. 78,-

    på sprød salat med bacon og karrydressing

  • Klassiske rejecocktail Kr. 78,-

    m. hjemmerørt fiskedressing

  • Tunsalat Kr. 76,-

    serveres med dildcreme og rejer

  • Hvidvinsdampet torskefilet Kr. 94,-

    anrettet med rejer og hummersauce

  • Dampet kold laks Kr. 96,-

    portionsanrettet med rejer og dildcreme

  • Serranoskinke Kr. 79,-

    med grønne asparges og pesto

  • Nyrøget laks Kr. 87,-

    med flødestuvet spinat

  • Varmrøget laks Kr. 89,-

    serveres med røræg og asparges

  • Morfars Fiskesymfoni Kr. 104,-

    med årstidens fisk og skaldyr

  • Røget andebryst Kr. 105,-

    med tranebær, melon og flødepeberrod

  • Røget dyrekølle Kr. 98,-

    med marinerede svampe

  • Til alle vores forretter serveres der brød og smør