Tidligere
Næste
Forretter
Menu
-
Klar suppe Kr. 59,-
m. kød og melboller
-
Aspargessuppe Kr. 59,-
-
Skal med høns i asparges Kr. 69,-
-
Hønsesalat a la Hawaii Kr. 74,-
serveret på ananasring
-
Kyllingesalat Kr. 78,-
på sprød salat med bacon og karrydressing
-
Klassiske rejecocktail Kr. 78,-
m. hjemmerørt fiskedressing
-
Tunsalat Kr. 76,-
serveres med dildcreme og rejer
-
Hvidvinsdampet torskefilet Kr. 94,-
anrettet med rejer og hummersauce
-
Dampet kold laks Kr. 96,-
portionsanrettet med rejer og dildcreme
-
Serranoskinke Kr. 79,-
med grønne asparges og pesto
-
Nyrøget laks Kr. 87,-
med flødestuvet spinat
-
Varmrøget laks Kr. 89,-
serveres med røræg og asparges
-
Morfars Fiskesymfoni Kr. 104,-
med årstidens fisk og skaldyr
-
Røget andebryst Kr. 105,-
med tranebær, melon og flødepeberrod
-
Røget dyrekølle Kr. 98,-
med marinerede svampe
-
Til alle vores forretter serveres der brød og smør