Aften menu

Serveres fra kl. 17.00 til kl. 20.00 (I højsæson kl. 17.00 – 21.00)

  • Husets specialitet - Fiskekasse Kr. 198,-

    fiskekassen er fyldt med frisk og lokal fangst. Rødspættefilet, Fiskefrikadelle, Varmrøget laks, Varmrøget sild, Håndpillede Læsø rejer. Fiskekassen serveres på en sprød salat med citron, pickles og hjemmerørt remoulade, mayonaise, brød og smør.

  • Morfars rejecocktail Kr. 109,-
  • Varmrøget laks Kr. 119,-

    på sprød salat

  • Morfars salat Kr. 109,-

    serveres med aioli, brød og smør. Tilkøb af varmrøget laks eller kyllingebryst Kr. 50,-

  • Husets burger Kr. 159,-

    hakkebøf, salat, rødløg, aioli, agurkerelish, revne gulerødder.
    Tilkøb: Pommes frites kr. 30,-

  • Stjerneskud Kr. 169,- / (Stort Kr. 198,-)

    steget og dampede rødspættefilet på ristet brød. Anrettes med håndpillede rejer, hjemmerørt dressing, asparges og røget laks.

  • Wienersnitsel Kr. 238,-

    skåret af kalveinderlår serveres med wienerdreng, stegte kartofler, ærter og smørsovs

  • Pandestegt Rødspætte (Sæson) Kr. 249,-

    serveres med hvide kartofler, tyttebær og smørsovs, dagens grønt og persille

  • Rødspættefilet friteret Kr. 159,-

    serveres med grove pommes, salat, citron og remoulade.

  • Morfars fyldte rødspætte Kr. 279,-

    serveres med kartofler, grønt og hummersauce, rejer og asparges og dagens grønt

  • Brødkurv med smør Kr. 39,-
  • Dagens tavlemenu Kr. ...

    spørg betjeningen