Restaurant A La Carte

Morfars Køkken, Cafe og Restaurant – et og samme sted

En nostalgisk cafe fyldt med minder fra vores forældres og bedsteforældres tid. Vi værner om gæsterne og sørger for alle føler sig godt tilpas i fortiden.

I vores cafe kan der afholdes alle former for familiefester, barnedåb, konfirmationer, fødselsdage, bryllupper. Vi kan arrangere møder, kurser m.m.

Åbningstider:

Køkkenet er åbent for mad ud af huset til selskaber/firmamad mv. hele året rundt. Skal du have konfirmation eller anden festlighed så står vi klar til at hjælpe dig. Ring blot på: 98992160 eller 23288702

Restauranten åbner til påske 2024 – med en kæmpe påskefrokost.
Vi afholder julefrokoster, firmafester, påskefrokost, pinsefrokost og mange andre højtider hos Morfars Køkken – følg os på Facebook og følg med i vores mange spændende arrangementer og tiltag …

Morfars Cafe og Restaurant er et klassisk køkken med brug af de bedste og gerne lokale råvarer. Vi tilpasser alle ønsker med vores viden og faglig stolthed.

Morfars Køkken er et klassisk køkken hvor vi laver mad til selskaber i restauranten og leverer mad ud af huset til selskaber og arrangementer.

Morfars Køkken hjælper jer gerne med at sammensætte en menu til lige jeres fest. Vi leverer mad til receptioner, firmafester, bryllupper, kantiner, fødselsdage, brunch, firmafrokoster og meget, meget mere.

Vores mad ud af huset er af en sådan størrelse, at en opgave aldrig er for stor, eller for lille til os. Alt vores mad ud af huset udfører vi med professionalisme og med sans for detaljen. Bestiller du mad fra os, kan du være sikker på at få en menu der smager fantastisk godt og som er flot anrettet.

På vores hjemmeside kan du se vores forskellige forslag til klassiske Menuer og Buffeter, Tappas og Brunch.

Skulle du have personlige ønsker eller ideer til menuen eller buffeten, er vi altid åbne for ideer og ændringer. Så vi i fællesskab finder vi frem til den perfekte menu og løsning for dig!

Lad os lave jer mad, som kommer direkte fra hjertet – præcis som mormor lavede det. Vi ved, at det er et udsagn der forpligter – derfor giver vi også ALTID vores mad den mest ypperlige behandling og tilsætter kærlighed i samtlige opskrifter. Velkommen her!

“Ligesom mormor og morfar lavede den”, siger vi og drømmer os tilbage til den gang, familiemiddage, jul, påske og pinse, fødselsdage og alle de andre traditioner, jeg vil gerne holde fast i danske traditioner, mormormad med et twist, fordi det også er sjovt med noget nyt.

Vi skal fastholde stemningen og traditionerne, det hele skal gå så stærkt, men engang imellem har vi brug for at stoppe op og komme tilbage til stemningen i Morfars køkken.

Vi er altid klar ved telefonen ring og hør, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dit næste arrangement.

Minimum bestilling er 15 personer

Hilsen og på gensyn
Marianne Mortensen