Buffet

Vores helt nye buffet koncept gør vi det nemt for dig at forkæle dine gæster med et væld Morfars lækre retter.

Alt er lavet fra bunden med gode friske råvarer
Det er nemt at gå til, du sammensætter bare dine livretter og vi laver maden.

Vælg den buffet størrelse der passer til dit arrangement vælg blandt de lækre retter
glæd dig til festen og den gode mad

OBS: minimum 15. kuverter

  • Buffet 1 Kr. 239,-
  • 1 forret
  • 1 hovedret
  • 3 garniture/ tilbehør
  • 1 dessert
  • Buffet 2 Kr. 269,-
  • 2 forretter eller ost
  • 1 hovedret
  • 3 garniture/ tilbehør
  • 1 dessert
  • Buffet 3 Kr. 309,-
  • 3 forretter eller oste
  • 1 hovedret
  • 3 garniture/ tilbehør
  • 1 dessert
  • Buffet 4 Kr. 339,-
  • 3 forretter eller oste
  • 2 hovedretter
  • 3 garniture/ tilbehør
  • 1 dessert
  • Buffet 5 Kr. 369,-
  • 4 forretter eller oste
  • 2 hovedretter
  • 3 garniture/ tilbehør
  • 1 dessert
  • Buffet 6 Kr. 398,-
  • 4 forretter eller oste
  • 2 hovedretter
  • 4 garniture/ tilbehør
  • 2 dessert
  • Forretter
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Tunmousse med salat og dressing
  • Kold torskeanretning med rejer og dressing ( + 15,-)
  • Hønsesalat på ananas
  • Spansk Serrano med sprøde salater, melon og dressing
  • Kyllingesalat på sprøde salater med karry og bacon
  • Klassisk rejecocktail med store rejer, asparges ( + 15,-)
  • Røget dyrekølle på sprød salat med bær og marinade ( + 15,-)
  • Hvidløgsmarinerede kæmperejer på sprød salat med hot chillidressing ( + 20,-)

– Der serveres brød til alle forretter

  • Hovedrettertter
  • Flæskesteg
  • Svinekam stegt som vildt
  • Marineret kalkunbryst
  • Svinemørbrad a la creme med svampe (+ 15,-)
  • Glaseret skinke
  • Kogt hamburgerryg
  • Kyllingebryst
  • Helstegt Kalveculotte med timian
  • Lammekølle med rosmarin
  • Helstegt oksefilet ( + 15,-)
  • Coq au vin – Unghane i rødvin med løg og urter, bacon og svampe ( + 15,-)
  • Garniture
  • Broccolisalat med bacon
  • Gulerodssalat
  • Blandet salat med mormordressing
  • Spidskålssalat med æbler og tranebær
  • Rødkålssalat med appelsin og valnødder
  • Bulgursalat med forårsløg og rød peber
  • Pastasalat
  • Coleslaw med hjemmerørt dressing
  • Bagte rodfrugter
  • Timian gulerødder
  • Bønner med bacon
  • Ærter med perleløg
  • Flødekartofler med hvidløg
  • Saltbagte kartofler
  • Provence kartofler med timian 
  • Pommes frites
  • Kartoffelbåde med skræl
  • Klassisk dansk kartoffelsalat
  • Små nøddestegte kartofler
  • Rødvinssauce
  • Bearnaise sovs
  • Svampe flødesovs
  • Fløde/skysovs
  • Bønner med bacon
  • Desserter
  • Trifli med bær, creme, makroner og fløde
  • Guldkage med hindbær og flødeskum
  • Chokoladekage med friske frugter
  • Chokoladekage med rørt is
  • Pæretærte med creme fraiche
  • Æbletærte med creme fraiche
  • Gammeldags æblekage med flødeskum
  • Rabarbertærte med creme fraiche
  • Frugtsalat med vaniljecreme
  • Hjemmelavet is med bærsovs
  • Oste
  • Fransk Brie med druer
  • 2 slags oste med druer og oliven ( + 10,-)
  • 2 slags oste med druer og oliven og nødder ( + 20,-)