Hovedretter
-
Glaseret Hamburgerryg Kr. 169,-
serveres med hvide kartofler, årstidens grøntsager og aspargessauce
-
Flæskesteg Kr. 179,-
med rødkål, hvide og brunede kartofler, skysauce og franske kartofler
-
Svinekam stegt som vildt Kr. 179,-
serveres med waldorfsalat, tyttebær, hvide og brunede kartofler samt vildtsovs
-
Marineret kalkunbryst Kr. 179,-
med saltbagte kartofler og blandet salat af årstidens grønt
-
Glaseret herregårdsskinke Kr. 179,-
med valgfri kartoffel og blandet grøn salat
-
Gammeldags oksesteg Kr. 209,-
med hvide og brunede kartofler hertil bønner, tyttebær, surt, glaserede perleløg og flødesauce
-
Kalvesteg Kr. 189,-
med hvide kartofler, waldorfsalat, flødesauce og årstidens grøntsager
-
Sprængt oksebryst Kr. 179,-
med flødepeberrodssauce hvide kartofler og dampede grøntsager
-
Helstegt oksefilet Kr. 229,-
med valgfri kartoffel, årstidens grøntsager og valgfri sauce
-
Helstegt kalvefilet Kr. 209,-
med valgfri kartoffel, årstidens grøntsager og valgfri sauce
-
Lammekølle Kr. 229,-
stegt med persille og hvidløg. Hertil flødekartofler og blandet salat af årstidens grønt
-
Dyreryg Kr. 245,-
serveres med stegte kartofler, bønner, champignons, waldorfsalat og tyttebær hertil vildtsauce